Už len jedny dvere

Už len jedny dvere

V hĺbke duše zrodený,
skrýva kľúč posledný...

V krídlach srdca jediný,
čaká na príchod želaných dní...

Každou nocou sviečka horí,
ako nádej,smutných tónov...
Čo znamením je tejto doby,
túžbou z krásnych dojmov...

Každý s kľúčov od dverí,
čo vložil do mňa čas...
Nosíš v srdci ukrytý,
čím povstal v duši hlas...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 15.06.2009
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: Hazentla, Emira, Květka Š., labuť, ziriant, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí