Myšlenky na tebe...

Myšlenky na tebe...

Anotace: ...

V něžném doteku
ztrácí se touha za statisíce let...

jak mohla jsem žít
dívat se a dýchat
ústa do úsměvu kroutit
a slzy nechat stíkat
jak mohla jsem číst
psát a zpívat
jak mohla jsem milovat
poslouchat a vnímat
když jsem tě neznala!

Však ztratit tě
znamená ztratit celý svět!
Autor En, 15.06.2009
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí