smutek

smutek

Anotace: zklamání

Za lásku se platí, to každý ví.
Ale jakou cenou, to se už nevidí.
Nemám ráda lži, protože bolí.
Jenomže od Tebe bolí, ještě víc.
Miluju Tě, Lásko, a Ty to víš,
Jak to že Tě tedy nenapadne, že lží mi ublížíš?
Proč nejsi upřímný?
Nevím, jestli jsi srab, nebo si sám nevíš rady,
Ale kdybys mi řekl pravdu sám,
Nadělal bys méně škody.
Stačilo mě poslat do háje se slovy,
Že se k Lucce vracíš.
Ne mě vodit za nos,
Tím mi ještě více ublížíš.
Tvrdils, že ze mě neuděláš hlupáka,
Věřila jsem Ti, a znovu na to doplatila.
Autor myska.princess, 15.06.2009
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí