hej, slečno, usmějte se!

hej, slečno, usmějte se!

Anotace: tkova... smyslena.. proste vlna radosti z niceho .)

Vše to pospíchá,
vše to utíká,
jak stádo slonů mě strhává ten proud
a já?
Já jsem šťastná.
Hýbu se.
Dopředu.

Ve svý roli špatný básnířky,
ve svým nedokonalým těle
/vidíš, já nepřestanu/,
v péči náhodnejch mužů
jsem nevěrná minulosti
a nezodpovědná k budoucnosti.

Bodavej noční chlad dlaždiček,
noční cigareta,
dnes jsem sama.
Nebe na spadnutí,
pojď,
vzepřeme se proti osudu,
proti absolutní nekompatibilitě našich těl,
proti nenávisti našich duší.

Ukážeme světu,
co je totální kýč,
zmalujem všechny světový strany do růžova,
vystřílíme rudý papírový růže z pouti
a zbavíme svět smutku,
kdo jiný může než-li my?
Přečteno 485x
Tipy 10
Poslední tipující: HarryHH, už ne pernikova princezna, Emira, WAYWARD, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ***- .. tak do tohodle bych šel, ...

na plný pecky ... a rád .. .*-

------------------------------
jo, .. je to tam ..

*

27.08.2009 16:36:00 | HarryHH

st:)

15.06.2009 22:56:00 | Emira

...líbí ST

15.06.2009 21:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí