dušička

dušička

Anotace: .

dušička jak prasátko plné mincí
jak prasátko co rozbilo se o podlahu
A drobné rozsypané pod lavicí
Dušička která potřebuje dlahu

Chtěl bych slepit ty střepy
A mince vrátit do kasy
Bože nejsem slepí
Pověz děvče kdopak jsi

Nejsem anděl ani božská ruka
Jen mi pověz co tě zlomilo
Přijmi pomoc obyčejného kluka
Ať slepíme prasátko co se rozbilo
Autor Barci, 15.06.2009
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí