Ztráta

Ztráta

Anotace: Krátká, zamilovaná, depresivní..

Utíkám a nevím kam,

za svůj stín se schovávám.

Je to teď mé jediné vlastnictví,

přišla jsem o všechno...proč? Kdo to ví...

V temnotě nalézám svou skrýš.

Volám tě, ale ty navěky spíš.

Náš život se zhroutil jak domeček z karet,

jen poslední zbytek naděje stéká z jeho palet.

Stéká a s ním i já se ztrácím,

doufám, že tím svůj dluh navěky splácím.
Autor Dragoniana, 16.06.2009
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase vyjde sluníčko, neboj :)

16.06.2009 09:13:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí