Sedím sám

Sedím sám

Anotace: Další kousek z dávné sbírky kterou jsem spálil a zbyl mi jen zlomek všeho...

Sbírka: Proč slunce nezáří věčně...

Sedím sám

Sedím sám v pokoji, kde stěny mě svírají,
padla už noc a ptáci nezpívají.
Po okně dešťové potůčky stékají,
píšťaly větru hlasitě sténají.

Sedím tu sám a myslím na tebe,
v konečcích prstů zima mě zebe.
Chtěl bych tě mít hned vedle sebe,
rozehnat mraky a kreslit na nebe.

Sedím a hledím do stěny bílé,
myslím na všechny nádherné chvíle.
Na každou myšlenku, co skrýváme v nás,
na to proč nemůžu zastavit čas.

Sedím a hledám záblesk tvé tváře,
který je jasný jak polární záře,
co teplem mě naplní a radost mi dá,
co říká mi, že jsi a budeš jen má.

Sedím a přemítám o tom co je,
proč člověk dýchá, a pro co žije.
U sebe vím, že život jsi ty,
ty jenž mi plníš mé největší sny.
Autor Michal -Bekosh- Becke, 16.06.2009
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, také se mi moc líbí. Víš, třeba je dobře, že nejde zastavit čas (i když bych si to někdy taky přála) ale kdybys ho zastavil na jdnom krásném okamžiku, možná by ti utekly ty, které by mohly být krásnější než si umíš představit! ST! :)

28.06.2009 22:43:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí