komercni pocity

komercni pocity

Anotace: ...

ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý
ýžíšžáýřážýřážýíčážřý

************************


pamatujes,
jak to vlastne znova zacalo?
na chodbe,
pamatujes?

proc si ten okamzik nenechal nam?
proc tohle ted prozivas s nekym
jinym

myslela sem, ze neco mame spolecnyho
neco, co je jen nase
jen nase
.



zmylila sem se
moje pocity sou komercni
a to, co mezi nama bylo




.



.




.





.





.

najednou nic neznamena
Autor embryo v hlave, 16.06.2009
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša, voedor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:(

18.06.2009 21:50:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí