Pamatuješ

Pamatuješ

Anotace: .../písňový text/

Pamatuješ,
jak jsme zpívali na hrázi?
Pamatuješ,
že ani noční vzduch nemrazí,
když kolem létá vzduchem
tisíc malých svic
a tráva za lopuchem
ukrývá mnohem víc,
než ochotna je přiznat...

Pamatuješ,
jak nebe zahořelo v plameni?
Pamatuješ,
jak jsi našel nápis v kameni,
co říkal spolu byli tisíc let,
jak ptačí pera psala,
ti dva, co bylo lepší nevidět,
jak zkamenělá dvojka tam stála
a hlídala nás...
Autor voedor, 16.06.2009
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Zefi, labuť, Tacca, Psavec, Zpátky, Mbonita, kikis, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ví to...

22.06.2009 18:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí