Zahleděni do světa

Zahleděni do světa

Anotace: jedno moře za tvými zády, jedno moře v tobě a čistá studánka tvých rtů...poe_:-)

zahleděni do světa
šlépějemi rozervaných bot
nezvládáme
touhu a čas
na léta
z nichž smrt
spěšně ukrájí svůj díl

a ty
rozechvěné dítě spánku
opuštěné
zrazené slibem rtů
prolamuješ se pasem k zemi
křesaje ohýnek z objetí

narozeni svobodni
proč procházíme životem
jako kulhavý osel

proč naše myšlení
nás hraničí
když toužíme být
naplněni duchovnem
skrze sebe
pocítit expanzi
svůj růst
až vytryskne pro všechny
a uvidíme
že oni vidí nás
i naše bytí

with music
http://www.totem.cz/enda.php?a=109251
Autor poetor, 01.11.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí