Dva roky zpět

Dva roky zpět

Anotace: Chybama se člověk učí, ale jen hlupák je opakuje pořád dokola. Podruhé o tebe už snad nepřijdu...

Sbírka: Za to, že jsi...

Je tolik míst, které chtěl bych Ti ukázat
a tolik snů, které chtěl bych ti splnit.
Láskou svou průzračnou, musím ti dokázat,
že život svůj s tím Tvým chci spojit.

Sedím tu na břehu jezera,
nad hlavou plují mi mraky.
Věřím Ti z celého srdce,
tak prosím, věř mi už taky.

Mé chyby jistě Tě bolely,
dnes už vím jak jsem tě mučil.
Na ty chyby nejsem hrdý,
ale věř - já se z nich učil.

Pokud četla jsi tyhle básně,
znáš mě líp než kdekdo jiný.
To díky Tobě je mi jasné
že mé srdce není z hlíny.

To srdce rád bych Ti daroval,
vím, že mi ano neřekneš hned.
Já Tě, Ivi, už jednou miloval,
bude to přesně dva roky zpět...
Autor Sigurd II., 16.06.2009
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: Radushka, Ahimsa, tomáš lenoh, Marupiara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

povedene

21.06.2009 01:24:00 | tomáš lenoh

jeee, to je krásné vyznání, chtěla bych být ta jistá iva(ivana,iveta):-( pak dej vědět, jaká byla reakce;-)

18.06.2009 21:29:00 | katynka.s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí