Přání snový

Přání snový

Anotace: Takové malé snové přání zas pod víčka si tajně schovám, že moc Tě lásko miluju a s city co k Tobě chovám, toužím se podělit, srdíčko ohřát láskou Tvojí a ruku Ti pak podám svojí až budeš zase doma...

Zmizel si do dáli,
jak úsměv ryzí,
včera si mojím byl,
dnes jsme si cizí.

Jen vzpomínek pár tu stojí mezi námi,
a zbytek ten se skryl někde v dáli,
zbývá jenom pár pohlazeních snových,
co možná den Ti ráno poví.

Žel daleko si daleko a není léku proti,
není tu nikdo nablízku, kdo samotu by zkrotil,
kdo stejně jako Ty uměl by se dívat,
dušičku pohladit, nádherně líbat..

Jsi vzpomínkou, jsi útesem korálovým,
jsi všechno, žel stěží Ti teď cokoliv povím,
jen dálka kilometrů a dny prázdnoty mezi námi,
pak už jen moře, útés, skály.

Tak umět přeplavati moře,
a ještě přelézt plot,
oděná jenom spoře,
ze svíčky zbývá knot.

Plamen je jasný a plane,
srdíčko steskem zrychleně bije,
mít tu moc a rozdrtit kámen,
nechť další noc se s nocí slije.

Ať všechna voda v moři přeteče,
a další noc zas přejde v snění,
já přeju si Tě u sebe a
ať vše se v dobré zase změní.
Autor grázlík, 01.11.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí