Přátelé...

Přátelé...

Anotace: Tuhle básničku jsem napsala ve škole o přestávce. Budu ráda za všechny komentáře.

Můžu stát a ty mě podržíš,
můžu létat a ty mě nepustíš.
Jsi můj přítel nejlepší,
co mi přeje vždy to nejhezčí.

Dal jsi mi toho mnoho,
a nic nechtěl zpět.
Když jsme spolu máme všechno,
klidně by mohl skončit svět.

Když jsi odcházel, šel s tebou můj život,
chtěla jsem jít s tebou ale ty jsi řekl NE!
Už dlouho žiji bez tebe,
ale ty ses vrátil a to bylo mé nebe.

Teď jsme spolu napořád,
už né jako přátelé.
Ty jsi totiž řekl že mě máš rád,
a já poznala co jsi pro mne a já pro tebe.
Autor ChrisTea, 17.06.2009
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc milé :o)

22.09.2009 16:41:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí