V opojení

V opojení

Anotace: :)

Jen na chvilku zastavit
jen se tak projít svou samotou
nalézat krásu a taky klid
nehnat se nikam za hmotou.
V sadoví trhat tvé plody
něžně se tebe dotýkat
skrývat se za hustým křovím
do ouška šeptat, že mám tě rád.
Nechat si krásné myšlenky
co se s časem rodí
nebe je modré jak pomněnky
tělo mé k tvému se schoulí.
Můžu teď tiše procitnout
nechat se ukájet rty
slunci zas paprsky vysvitnou
z pod roušky chladivé tmy.

Nechte mě všichni hladoví
chtíč není cit
kdo poznal lásku ten jistě ví
že stojí za to s ní být.
Autor Ďábel sám, 17.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Harr, Bíša, sluníčko sedmitečné, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný závěr.

09.04.2024 19:40:06 | mkinka

Láska je víno, které se každým douškem lépe pije.

19.06.2009 12:02:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí