Pohled ( Pro Niku )

Pohled ( Pro Niku )

Anotace: Pro Nikolku H. z Ovy...psáno v době kdy jsme se poznali...

Sbírka: Proč slunce nezáří věčně...

Pohled

Mohl bych kráčet nocí i dnem,
proběhnout životem a procházet snem.
Vše je teď stejné, vše je jen žal,
jediný pohled tvůj duši mi vzal.

Jediný pohled, na duši vráska,
zrodil se pocit, však není to láska
Vzpomínáš, když jsem tě v červenci potkal,
to tehdá tvůj život můj osud protkal.

Uplyne týden, měsíc, pár let,
však ve chvíli jedinou změnil se svět.
Tvůj pohled proklál mě, něžně mě spálil,
to je ten důvod proč jsem se vzdálil.

Je to tak lepší pro oba z nás,
však cítím jak pomalu vkrádá se mráz.
Mohou mě spoutat, přes oči páska,
však odmítnu přiznat, že ten cit je láska.
Autor Michal -Bekosh- Becke, 17.06.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Stepbystep, klajusenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc

17.06.2009 22:07:00 | Michal -Bekosh- Becke

nadherne napsane, hlavne prvni dve sloky..:) uplne se mi pohnulo srdicko..

17.06.2009 22:05:00 | klajusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí