karty......

karty......

Anotace: osud je mrchat

hrajeme karty z osudem
s tak silným soupeřem
co bude až tu nebudem
výhrou bránu do nebe si otevřem

já chci býti pánem sebe
kontrolou svého osudu
tak hraju karty kotě o tebe
sám tu bez tebe nebudu

a tak žádám svoje srdce
a také prosím ať poradit mi zkusí
jakou kartu mají vytáhnouti ruce
a konečně vyjít mi to musí

štěstí už na dosah mám
ale nevím jak se rozhodnout
ale jedno vím a znám
chci tě opět obejmout

tak učím se a chci na svých nohách stát
a hodně moc dělám zbytečně chyby
chci ti říkát mám tě rád
ale nikdy neříkej nikdy
Autor najrob7410, 17.06.2009
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znám!!!§nepovím!!!!mnau

17.06.2009 22:05:00 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí