příběh nebo třeba mexico city

příběh nebo třeba mexico city

Anotace: jedno velký písmeno.

je to jenom další otherside

jenže teď bez tebe
a o pár let pozdějc

pořád stejně zoufalý
stejně tupý názory
stejný myšlenky jak to obejít

/systém/

(tvoje dlaně za krkem
tvůj dech
a všechna slova která měla něco znamenat)

najednou jakoby se to nikdy nestalo

jakobys nikdy nic neznamenal
/pro mě, pro nás/

tvoje oči
/hnědý hnědý hnědý/
už maj výraz pro někoho jinýho
ona už má oči
jen pro tebe

kýč

/jako my dva
vlastně ne
my jsme byli láska
já jsem byla/

(ona je ta která s tebou usíná
která se s tebou probouzí
která pro tebe něco znamená

už je to dlouho
neumim ale zapomínat)

je to jako prohra
v kartách
rychlá

a teď už mi jenom chybíš
Autor Layla., 17.06.2009
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: Alfííík, trrtrr, Bíša, Fighting Dreamer, bejbyyyy, ziriant, chroust17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí