Proč??

Proč??

Anotace: ohraný téma, ale potřebuju to dostat ze sebe...

úžasní lidé se do nesprávných zamilovávají,
srdce si zlámají,
nešťastnou lásku jim sladce vyznávají...

Jsem jeden z nich - neustále šPatně "zamilován",
láskou neopětován,
city na veřejnost vyslovován!!

Nikdy jsem pro nikoho nebyla dost - natož celej svět,
byla jsem pouze kostka, která vrhá jen číslo pět,
vždycky jsem si řikala - už nechci zažít to co teď....

Moje srdce už další ránu nerozdejchá,
už se pomalu zavírá,
nikoho už v jádru nepřivítá...

Už má dost bolesti,
samoty a zklamání,
je plné zlosti,
k světu - plné hledání...
Autor Ette, 18.06.2009
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Meriel., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí