Láska

Láska

Anotace: Jen tak jsem jednou měla krásný zamilovaný myšlenky . . . .

Láskou svět žije ,
dlouhou nit vije ,
a mně krev pije ,
když někdo nemiluje .
Co víc si přát než lásku ?
Kdo odpoví mi na otázku ?
Proč bez lásky je život tak těžký ,
a zároveň tak lehký ?
Vždyť láskou každý trápí se ,
avšak k životu jí nutně potřebuje ,
a láska snaží se ,
ať každý si jí vybojuje .
Když lásku v srdci máš ,
a něco se ti nedaří ,
vzpomeneš si na krásnou pláž ,
a hned se ti zadaří .
Protože na pláži krásný západ slunce je ,
a to tvé , něžné , zmrzlé srdce zahřeje ,
víš že po svém boku máš někoho kdo tě nezradí ,
tvou mysl , duši ani srdce neporaní .
Každý najde svou druhou polovičku ,
a nehraje si jen na hrdličku ,
když opravdu hrdličkou se stane ,
když srdce k druhé polovičce vzplane .
Dvě srdce , duše a mysli patří dohromady ,
a když jsou spolu , starosti hodí za hlavu , na hromady.
:-) :-)
Autor 16Petra16, 18.06.2009
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Kačennka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu díž Peťulí:) ...moooooc pěkný... ta se mi moooc líbí... ale asi se toho o čem píšeš nikdy nedočkám...

18.06.2009 21:55:00 | Kačennka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí