NEDOKONALÝ

NEDOKONALÝ

Anotace: Inspiruješ mě, ukazuješ mi cestu, vím, že tu máš teď být, tvoje přítomnost má svůj důvod.

NEDOKONALÝ

Miluji tvé ctěné jméno.
A v tvých očích snoubí se tolik krásy...
Nádherou okřídlený ďáble, náš příslib spásy.
Postelový králi...
Na poli, kde jsme bitvu nevyhráli...
Modře zamrznem navěky.
Tvůj způsob, tvá hrdost, tvé mládí...
Tvá osobnost jako celek k hříchu mne svádí..
Tvá pošetilá mysl, tvůj důvtip a síla...
Matko Terezo, Elvisi, Bože.. jsem jen prokřehlá víla.
Ach, zlatovlasý Domitie...
Ty pohádkový princi, co splní každé přání..
Můj život sbírkou beletrie...
Vše obrátils v prach na počkání.

Tvůj vzhled je zbraň, co zastřelí každou...
Neuskutečněný polibek, co se stal vraždou...
Teď chápu zlomenost a těžkost Edith Piaf, nebyla to kráska...
Ona, já a Ty... a slepá je láska.
Autor Turmalina, 01.11.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty slovní obraty! Ta přirovnání! Paráda!

09.11.2005 10:41:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí