Svatební přání

Svatební přání

Anotace: ***

Milým Novomanželům


Červen voňavý, obloha modravá,
Lucinka s Radimem
ke svatbě zvoncem svolává.

Že se berou z velké lásky,
dosvědčí jim Pavel Pavlík
z rodné tylovické chásky..

Na Vsackém Cábu si říkáte své ANO,
sluncem bude zalité každé nové ráno.

Krásný čas o Slunovratu prožívejte,
líbánkám se plně oddávejte.

Chaloupku postavte jako z perníčku,
pořiďte si k ní hodnou babičku.

Kolébku na zimu si vyřezejte,
malé valášky v ní pohoupejte.

Tak se dneska krásně bavte,
dejte si skleničku,
oslavte vesele tu vaši svatbičku.

Včeličky z úlu ven tryskem se rozletí,
až se k nim donese novina století.

My vám s radostí jdeme přát,
lásku a štěstí vinšovat.

Seďte jako na obláčku, trylkujte si do noty,
život prožijte bez mráčku, nepoznejte trampoty.

K tomu hodně zdraví,
vše ostatní úsměv zpraví.

A to vše vám přejí


Olinka, Pavlíček, Evička a Ondrášek Pavlíkovi
Autor devcatko z jetele, 18.06.2009
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, Bíša, Meriel.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí