Pravdivý příběh

Pravdivý příběh

Anotace: Kdo zná, co bylo dřív, ten musí vzpomínat a nebo sebe proklínat..

Kdo slyšel ten příběh,
kdo zná jeho tvář,
řekne, že ten muž nemá svatozář.

Veselý rád je
a s dívkami žertuje,
však budoucnost s ním,
až za sedmero horami snad někde je.

Sladká slůvka a sklenky vína nalévá,
do srdcí dívek se smutek zarývá.

Potěšit se a užívat si jen,
kdy dívkám nechá jen o sobě sen,
možná i víc po devíti měsících,
kdy náruč prázdná není,
ale slzy tečou po lících.

Muž se usadil,
čas pomalu šel,
včera se víc napil jen
a řekl,
kolik měl vůbec žen....

Minulost se vrátit nedá,
však vzpomínek a smutku mám ted víc než chleba...
Autor BARBYE, 19.06.2009
Přečteno 351x
Tipy 21
Poslední tipující: carodejka, Churry, NikitaNikaT., Barpob, Bíša, Matty09, nejsembásník, Meriel., WAYWARD, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé se buď změní, bo zůstávají stejní... život však bez ohlédnutí jde dál.

22.06.2009 21:56:00 | NikitaNikaT.

Moc se mi Tvá báseň líbí. Díky za ní.

22.06.2009 19:01:00 | Barpob

...za ST

19.06.2009 10:56:00 | WAYWARD

...někdy je dobře že se nedá vrátit.

19.06.2009 10:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí