Mé první dámě

Mé první dámě

Anotace: O trápení se ztracenou láskou.

Princezničko smutná proč
slzy smáčí tvou tvář?
Do víru života skoč
a za sebou nech svatozář.

Bolest víš co je
a život Ti jí bohatě dal.
Spravedlivě nebo ne,
on si od tebe Tvé dary bral?

Tak proč se trápit pro muže,
koukej začít žít pořádně.
Možná Ti trochu pomůže
ne polibek od prince, ale od muže.

Osuší slzy Tvé a zahojí srdce.
a k nohám Ti složí růže.
Tvé srdce nebude už bolet více,
to všechno cit a láska zmůže.


S láskou věnováno mé První dámě Sašence
mé velké opoře.
Autor F.Villon, 19.06.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí