Déšť

Déšť

Anotace: ...

Kapky smáčí mou tvář,
když přichází déšť.
Teď už mě dobře znáš,
vím,že mě chceš


Odráží se od mých dlaní,
ony neznají spěch.
Stejně jako moje přání,
nebo tvůj horký dech.


Déšť smáčí naše tváře,
je ticho před bouří.
Ty chvíle jsou jenom naše,
možná,že nikdy neskončí...
Autor Aurora., 19.06.2009
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Házté, Allainila, Alasea, Caracol, Oyasumi, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí