Pro Martina

Pro Martina

Anotace: Omluva a vyslovení.

Láska je odvaha, se říká.
Láska nedělá nic rozumného.
Láska se zrodí z okouzlení
a Tvé srdce mi lhostejné není.
Tvé oči,
Tvé dlaně,
Tvé rty,
Nestačí mi představa, ani pohled,
jedině dotek uspokojuje.
Tak jak jahoda sladká je, přijdou mi polibky Tvé
Pár minut mi stačilo
A vím,že štěstím se mi stalo,
že city mi opětuješ.
Našel si klíč od srdce mého,
Je v něm místo jen pro jednoho.
Já nabízím ho Tobě,
i se vším co obsahuje.
Mou žárlivost,
Mou zlobu,
Mé sobectví,
Mou láska k Tobě
Mé umění rozbrečet Tě.
Proto prosím Miluj Mě!
Autor Keroll, 19.06.2009
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí