Nic není stejné

Nic není stejné

Anotace: Ten pocit vám nikdo nevrátí....

Pod peřinou schoulená,
schovaná před světem.
Naivně si myslící,
že všechno přejde nad ránem...

Snaha začít znovu,
se nepovedla.
Tolikrát jsem sama
sebe podvedla.
Namluvila si jak jsem
v pořádku,
že nepotřebuju nic,
natož tvojí lásku!

Teď vidím, že jsem bezmocná,
každá rána jsou tak náročná.
Nic není stejné jako bylo,
dříve se mi lépe usínalo...
Autor Kariš, 19.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Prdelka10, jesterka, bejbyyyy, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí