Rozchod

Rozchod

Anotace: ***

Čas nadešel, písek se přesypal.
Že se nebojím, to bych lhal.
Prosím o jednu věc, co nesplníš.
Nesplníš jí a ty to víš.

Ať ani jedna slza, ani jedna jediná
Ať ani jedna slza.
Ať ani jedna slza, ani jedna jediná
Ať ani jedna nespadne...

Slova bodají, nač honit bycha?
Lesklou čepelí, odříznem zvon ticha,
až pletí nekonečnou zvonicí- dolů...
Vzpomeň na naše chvíle, spolu.

Ať ani jedna slza, ani jedna jediná
Ať ani jedna slza.
Ať ani jedna slza, ani jedna jediná
Ať ani jedna nespadne...

A zítra, to bude všechno jinak.
A zítra, suchý budeš mít zrak.
Všechno krásný necháme u sebe,
vždyť mi dnes dáš kousek tebe.

Ať tedy jedna slza, jen jedna jediná
Ať tedy jedna slza.
Ať tedy jedna slza, jen jedna jediná
Ať tedy jedna spadne...
Ať tedy jedna spadne...
Ještě dneska!
Autor Edmond Kadad, 19.06.2009
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Psavec, al-pacino, slečna.závist, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí