Miluju

Miluju

Anotace: vyznání někomu kdo si ho nezasloužil . . . .

Miluju tebe ,
miluju sebe ,
jen když jsme spolu ,
klesáme dolu .
Do hlubin lásky ,
pak pohladím ti vlásky .
Miluju život ,
život jsi ty ,
bez tebe nechci žít ,
a snad ani beze mně ty .
Miluju tvý rty ,
když dotknou se těch mých ,
nechci je cítit ,
jen ve snech svých .
Miluju tvý ruce ,
když pohladí mně po vlasech ,
a taky tvůj hlas ,
krásně znějící na poslech .
Nejvíc ho miluju ,
když slyším : "Miluju tě" ,
já tebe taky ,
a jdu na kutě .
Miluju spánek ,
když o tobě bude se mi zdát ,
a tak už honem ,
rychle jdu spát .
Autor 16Petra16, 19.06.2009
Přečteno 611x
Tipy 12
Poslední tipující: PPetrushka, Íá, Vlk v rouše, P€ŤULK&, Kačennka, Sigurd II., al-pacino, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

děkuji , těší mne to ;)

15.03.2010 16:38:00 | 16Petra16

:) Krásná, roztomilá, lehoučká :)

15.03.2010 13:45:00 | PPetrushka

Jak krásné je...milovat

27.06.2009 21:47:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí