Seznámení

Seznámení

Anotace: jj

Byl obyčejný den,
šak změnil se v sen.
My dva měly schůzku,
šly ve velkém úzku.
Procházeli parkem,
pak jely tvým autkem.

Všechno se mi chvělo,
když jsen cítila tvé tělo.
Tvou krásnou,hebkou tvář,
chci tě vidět zas!

Večer všechno skončilo,
tím že políbíls mě na čelo.
Pak psali jsme si nevinně,
už týden spolu chodíme.

Já měla jsem tě ráda,
víc než kamaráda.
Dal si nečekaný tah,
tím zničil si náš vztah.
Už nechci tě vidět Luki,
teď nesnáším všechny kluky
Autor Chabalka, 20.06.2009
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Rošták Domča, Radek.oslov.Šafárik, Dalar.janka, Bíša, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

muže se to ještě změnit,ale dobrý

30.06.2009 17:53:00 | Radek.oslov.Šafárik

totiž takhle...já nevím, co k tomu říci...ale piš dál! Chabi!

21.06.2009 18:44:00 | Dalar.janka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí