Loutka

Loutka

Anotace: ...

Miluju večer a noc,
zato den nesnáším moc.
Večery strávené s tebou v objetí,
bílé dny jsou pro mě prokletí.
Noci plné vášně a touhy protkané,
ne, nechci ať ráno nastane.

Všechny ty chvíle s tebou strávené,
jsou jak sny splněné.
Čas s tebou strašně rychle letí,
jak orel, co se vydá za obětí.

S vycházejícím sluncem,
proletí mi šíp srdcem.
Musíme se rozejít,
musíme se rozloučit...

Chybíš mi už,
když uděláš první krok,
otočený ke mě zády.
Rozplyneš se jako krásný sen,
a já se zas loutkou stanu jen...
Autor Oyasumi, 20.06.2009
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: padající do neznáma, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí