Strach z Lásky

Strach z Lásky

Anotace: Je to odpovědˇ na Tvou otázku,ale nejspíš nedává jasnou odpovědˇ,snad dokážu překonat svůj strach,kdy poznáš odpovědˇ i bez slov a já vím, že poznáš

Jak velký pocit nabízíš
a já schovaná jsem za svým strachem
přesto vím,že mi rozumíš
a nejsem pod nátlakem

krásné chvíle s Tebou strávené,
ale já nevím jak se přiblížit
mé pokusy, strachem jsou zmarněné,
snad to jednou dokážu překročit.

Je to něco víc, co já nezažila
a nevěřila, že to je
Láska co nad vlastněním zvítězila
a nemyslí jen na zájmy své.

Dáváš mi pochopení, svobodu
to je krása!
Ale dokonce podporu,radost i důvěru
to je spása!

To co hledám stojí přímo přede mnou
a celou duší mě objímá
já ale strach mám, z důvodů dvou
a oba velmi závažné
jeden, že sama bych nedokázala takhle milovat
a druhý je taky ve mně, mám problém s důvěrou,
proto se bojím vůbec tomu uvěřit.
Autor Eiréné, 20.06.2009
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: sestra-konec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí