vypaluje

vypaluje

Anotace: ... ve skále ...

.
ve skále stála
dokonalá
z pěny právě
zrodila se

a v její kráse
lesklá kapka
se odpoutala
do mé dlaně

píšťalka Pana
vnadné boky
sluncem tance
rozvlnila

až rozechvěle
kapka zdola
hlesla lehce
„tančíš taky?“

přece malou
nezarmoutím
dávná škola
uklání se

hbitým šarmem
v nové kráse
ošlehnutá
už jen plesá

ve skále tančí
dokonalá
pěnou právě
rodila se

touha dlouhá
s kapkou štěstí
našly svůj cíl
za zápěstí

už se vedou
nebo tančí
jsou v pralese ?
na náměstí ?

vždyť je to jedno
když jim mašlí
hrou podivnou
slunce právě

do jejich hrudí
nová srdce
která našly
vypaluje
.
Autor a_tao, 20.06.2009
Přečteno 342x
Tipy 18
Poslední tipující: isisleo, floreciente, Markéta Hl., Mbonita, labuť, Házté, Petbab, Bíša, WAYWARD, Lota, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slyším rytmus..srdeční:-)
ST

21.06.2009 18:17:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí