Zoufalství

Zoufalství

Anotace: zoufalost otevírá spoustu dveří k úniku, pro zoufalce je ale těžké ke dveřím dojít...

Blázním a šílím,
bojím se ve tmě.
Křičím a ječím,
co zračí se ve mně.
Zklamaná, špinavá
zas a znovu vstávám.
Pošlapaná, zničená
sama se sebou se hádám.
Dialogy v tichu
s tou stejnou tváří.
Šepot mnichů,
co skryjí se v záři.
Zmáčená, zraněná
mlátím do zdí.
Věrná a smířená
obloha pozdní.
Halím se do noci
a slzy tečou.
Bez ničí pomoci
se minuty vlečou.
Tajemství safíru
neléčí raněné
A šaty na míru
nechrání raněné.
Bez bot,
jen od hlíny špinavá.
Bez šatů,
tvář je špinavá.
Nečistá
kvůli posedlosti.
Oběť
vlastní nevinnosti.
Pramen,
co omyje.
Ledová voda,
co mě zabije.
Skrčená ramena,
nehlučný boj.
Co všechno znamená,
pro včely roj?
Co všechno znamená,
pro duši láska?
Co všechno znamená,
ten kdo nic netuší?
Co všechno znamená,
vědma bez vize?
Když Slunce zachází,
přichází krize.
Dveře si otvírá,
po jednom západu.
Nic už nezabírá,
jen…najít si náhradu.
Autor may23, 20.06.2009
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Prdelka10, WAYWARD, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vím :)

22.06.2009 09:49:00 | WAYWARD

co holky?...já to takhle cítila a teď už je mi líp, svěřila jsem se totiž papíru:-) a to neuvěřitelně osvobozuje

21.06.2009 14:33:00 | may23

...no tak,holky

21.06.2009 00:44:00 | WAYWARD

vyšitá básmen akoby pre mna a .......? zložena na mieru..

21.06.2009 00:39:00 | bejbyyyy

básen...

21.06.2009 00:39:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí