Včera večer zase...

Včera večer zase...

Anotace: ta láska mě ničí...

Sladce mě mámí tvé strategie.
Jen ať se kouzlo nerozbije.
Ano láká mě tvoje šíje.
Blázníš - nahlas to nepřiznám.
V tobě se nevyznám.
Ano chci tvé polibky cítít.
Jen do pasti nechci se chytit.
Ruku mi hladíš když jdeme lesem.
Ano díky tem vřesem.
Snad proto kdyby se někdo ptal.
Ty řekneš jen je tu mnoho skal.
Při loučení hledáš si záminky.
Snad abys nepřišel o mé pusinky.
Stebou já počítám vteřinky.
Ztoho času pěstuji vzpomínky.
Doma pak mají opojné účinky.
A tak čekám až přestaneš hrát hry.
A splníš naše sny.
Autor mexx, 21.06.2009
Přečteno 458x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, jedam, NikitaNikaT., P€ŤULK&, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky mě ničí...

27.06.2009 21:51:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí