Vzpominka na to co nebylo

Vzpominka na to co nebylo

Anotace: kazdej den,kazdou hodinu,kazdou minutu a kazdou vterinu se mi styska po citu ktery bych chtela aby jsi citil

každá chvíle stebou
připomíná mi jak nemůžu tě mít
ale já chci i tak tě vidět
chci o tobě aspon snít

ale sny se s ránem
ihned rozplynou
kolikrát nezanechaj
ani tu vzpominku pitomou

a ja pak cely dny
přemyslim o lasce
proc nemuzu te mit
a pri pisemkach utapim se v teto otazce

protoze ty chybis mi
chybis mi hrozne moc
stacilo by videt te
vzdy na doboru noc

ale to uz zrejmne nepujde
ty nemas mne rad
bez tebe moje srce hine
lasko do vzduchu chce se mi rvat

ze miluju te
vazne...proste hrozne moc
potrebuju s milovanim
od tebe pomoc

no tak lasko rekni mi
ze nechces zustat pri zemi
ze chces semnou vzletnou vis
ze chces semnou pryc
Autor kávěnka, 21.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Rošták Domča, Prdelka10, Bíša, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí