Jituška

Jituška

Anotace: Přišla a láska mou otřásla víc, než jsem byl schopen unést...

Dva lidé,
dva světy,
dva životy,
dvě tváře v západu slunce,
dvě postavičky na lavičce pod kapličkou!

Láska si nevybírá
mezi stářím a mládím,
lásku nezajímá rozum.
V mých očích jsi tak úžasná a jedinečná
a každý okamžik s tebou je zázrakem.

Láska v mém srdci křičí,
že jestli tě dnes nebudu mít ve svém náručí,
mé srdce pukne!

Má křehká vílo,
stalo se něco, co jsem ještě nepoznal.
Kráčeli jsme spolu strání s podvečerem
kdy senem voněl svět,
můj duch s tebou byl tak volný,
že bych se mohl vznášet jako vánek.

Usedla jsi se mnou u kapličky
odkud posílám své modlitby Bohu
a já měl pocit, že s každou chvílí s Tebou
se plní mé nejtajnější sny!

Cítím že ztrácím síly,
nemohu se modlit,
nemohu nic dělat,
chodím tam a zpět jako beze smyslů,
protože moje srdce odešlo za Tebou.....
Autor Koli, 22.06.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Inu,opět jsi mne zaujal svým malým ciltivým srdcem.Hezké,pěkně se u toho sní a konejšívá.Ilona

26.06.2009 21:04:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí