chemie

chemie

Anotace: ,,

Láska je jen chemie
smích,pláč a divný sny
neptej se mne co mi je
neplač holka..neblázni

Měsíc nebe překryje
ty se stále nevracíš
a v dopisech z Líbie
píšeš že už krvácíš

Piju litry sangrie
na dně hledám obraz tvůj
a z tabáku z Indie
můry radí záplatuj

Vzpomínky a obrazy
pocity a díry v duši
srdce svoje na hrázy
co mi ještě buší

Jako zvony orloje
co údery rozrazí
kusy z mlhy závoje
na zem někdo rozhází
mezi mne a tebe

Věř mi lásko zle mi je
slunce zebe z nebe
šlapu pořád na zmije
jedem napuštěné.
Autor zenge, 22.06.2009
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: betmen71, raďo, Psavec, NikitaNikaT., ziriant, Kubino 2, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to mazec a zmije jedem napuštěné rozčísly konec jako blesk černou oblohu!

22.06.2009 19:33:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí