TY

TY

Anotace: ... "hm, ještě by to v životě něco chtělo" - a je to...

...


Jakýs prý sval mám v hrudi
Jež má snad být odpovědný
Za ten pocit prapodivný
Co se ke mně dostaví
Když Tě moje oči uvidí

Svalu toho mocné stahy
Nevídaně cloumají mnou
Touhou dosud nevídanou
Tělo zas chce naslouchati
Pudům ... už jsem nahý

Vůně Tvého těla
Na smysly mi útočí
Jak v opiovém doupěti
Hlava se mi roztočí
Nazí ... v nekonečném objetí


...
Autor Druza, 22.06.2009
Přečteno 570x
Tipy 4
Poslední tipující: Kubino 2, WAYWARD, FrankB
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí