smutek z lásky.

smutek z lásky.

Anotace: ...

Každou noc Tě vidím v mých snech
Tak stále vím, že žiješ dál.

Ať si blízko nebo daleko,kdekoli jsi.
Věřím, že srdce bude bít dál.

Jednou se nás dotkla láska a ta byla na celý život.
Ta nikdy neodejde, i když odejdeme mi stále tady bude.

Jsi tady, však není tu nic, čeho bych se bála.
Vím, že mé srdce bude bít dál.

Zůstaneme napořád na této cestě.
Jsi v bezpečí v mém srdci a srdce bude bít dál.
Autor Denny3, 22.06.2009
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: BERYL.K, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ať tě láska brzy zahřeje, vždycky je naděje...

31.07.2009 11:53:00 | BERYL.K

Smutna ale moc hezka , laska zrani, cas zahojirany a sramy zustanou. Preji Ti mnoho stesti.

22.06.2009 19:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí