Dokonalost slov

Dokonalost slov

Anotace: Podstata je vraždy na konec, kdy se může muž tvářit dokonale a přitom...

Dokonalost slov

Tik ťak

Milovaná, proč otáčíš se ke mně zády?
Ty už nechceš žít se mnou a vybočovat z řady?
Pověz, život snad ti není drahý?
Hrát si se mnou je zakázané, pak jsem velmi zlý.

Co na mě miluješ? Krásu či snad dobré srdce?
Že nic? Milovaná, važ svá slova, vždyť už jsi u konce.
Raději zavři ústa a koukej na mou sladkou duši.
Snad ti tato slova netrhají uši.

Tik ťak

Půlnoc se nám blíží, tak abych začal své dílo.
Začátek lásky je slibný. Maska je v tom okamžiku přítel.
Chvíli laškování, chvíli pohledy a pak už jen milé slovo.
Pamatuješ, jak jsem ti to také všechno s dokonalým tónem mlel?

Tik ťak

Bylo mi s tebou hezky, avšak sbohem navždy.
Autor Mellie, 22.06.2009
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Kačennka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lení máš uplně skvělou skladbu a váběr slov..ty básničky mě prostě baví číst!!! šikulka!!

25.06.2009 21:09:00 | Kačennka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí