Věřím

Věřím

Anotace: věřím a vím, že budu hrát dál

Sedím tu tiše
a vzpomínky na tebe bolí,
mé srdce krvácí
když osud nám píše
životních rolí.

Vždy budu ta druhá
v téhle hře o nás
i tak věřím v city
jež ke mě chováš.

Věřím v tvá vyznání
a smutno mi bývá
z budoucna před námi
z bolesti co skrývá.

Trápím se čekáním
na okamžik setkání
přežívám v naději
na změnu všech rolí
hraji a věřím
i když srdce mě bolí.
Autor Lotorien, 22.06.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Matty09, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kazdy ma svoji roli nejak napsanou, ale zalezi taky na nem, jak ji zahraje. ST

23.06.2009 09:21:00 | Matty09

taková tichá...
ST

22.06.2009 20:56:00 | Mbonita

...něco o tom vím

22.06.2009 20:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí