Kódy

Kódy

Anotace: .....................

Naše kódy
vyznání lásky
do kamene jsou vytesané
hieroglyfy vášní
v rudém moři

kouřové signály polibků
vysílají hvězdy
morseovku

měsíční sny
přílivu milovaní
ukazují cestu
kam jen vyrazit

nechat se vést
svou intuicí
střelkou svého srdce
šípem vystřeleným do nebe
který si najde svůj cíl

stopy tvé
na pláži mizí
vlnky si tančí
v záři
fialových mraků
rudého slunce

stále vím
kam jít
slepého chlapce
vede tvá vůně
orientu a dálek
koření
všemožných vůní
na talířích moří
loď se v bouřích zmítá

zatím se
na hladině drží
láskou se nadnáší………
Autor Vlk v rouše, 22.06.2009
Přečteno 281x
Tipy 26
Poslední tipující: Kars, voedor, labuť, mamina, ziriant, Bíša, enigman, Laivindia, NikitaNikaT., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé veršíky mají hodně do sebe. Krásně čtivé a myšlenkové, zamilované. ST!

22.06.2009 22:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí