Dálka? Hendikep? Of Course!!

Dálka? Hendikep? Of Course!!

Anotace: Poznali jste někdy někoho,kdo je vám blízký a přeto jste ho někdy nepotkali na vlastní oči??? Tahle básnička je pro Lucu..jednoho kluka z Belgie..

Sbírka: Jenom pro Tebe!

Když vidím tvou tvář,
musím se usmívat.
Ta tvoje svatozář,
to co tě oplývá
na to se nemohu vynadívat.

Nechápu proč,
ale svět s tebou
mi příjde jako neskutečný kolotoč,
nekonečná zábava,
která se mi pod kůži dostává!
Hlavně cit co mě ovládá
a který k tobě cítím
je něčím ,
něčím neobvyklým,,
Není něčím na co bych byla zvyklá..
bojím se
a proto mě to asi zvyklá,
že se stáhnu a už neozvu se.

Zmizím a nevstoupím Ti více do života,
protože tvůj cit ke mne
se mne velice dotýká..

Ne,ve špatném smyslu,
ale z té dálky,
začínám se zbavovat smyslů…

Napsat email mě tolik láká
Vyjevit své city..
Nejsi má láska,
Ale nejsi ani pouhý kamarád
Takové jsou moje pocity
Tak proč si na něco hrát?

Co jsi?
Blízký přítel asi?
Píšeš,že jednou budu ležet v rukách tvých,
Ale tyto slova bolí jako trny v očích mých…
Něvěřím v naše setkání
Ba modlou se mi stáva pouhé trápení..
Trápení,že mě nemiluješ?
Taková blbost..
Jen,že se nikdy neozveš
i když si říkáš nejlepší kamarád.

Máš lásku já i ty..
Ty ji můžeš držet v nářučí
Já však sama procházím své komnaty
čekám co mi opět rozum poručí..

Má láska je slepá
A stejně ho dostane dívka lepá
A já budu v koutě..
Sedět rmoutě
Brečet a brečet a brečet
Na klekátku klečet
Slzy na zem kanou
Nad láskou mojí planou..

Co vylévat si zde srdce
Když zapomenout jde lechce..
drogy nebo Alkohol
Nepříchází v úvahu
Proč být kvůli takové kravině na mol..
Hmm..kravina..co říká si láska
Všechny nejdříve laská
A po tom jen do zad bičem práská..

Luco! Holt je to pech
A možná je to napsaáno takle na osudových zdech,
Ale nechám toho já tak toho taky nech¨
ať neskončíme jako hnusnej vyschlej mech!
Autor Kačennka, 22.06.2009
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, tyhle slova bolí kamarády, když ví, jak se trápíš. Snad to přejde a bude zase lépe a tvůj úsměv andělský bude opět na místě.

24.06.2009 11:31:00 | Mellie

Tak kdyby tuhle básničku Luca četl tak je určitě dojatej stejně jako já . Moc se ti povedla a vystihuje přesně tvojí situaci a procítění , fakt mě dostala . . . . moc pěkná

22.06.2009 22:02:00 | 16Petra16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí