Na rozcestí

Na rozcestí

Anotace: Představa,že jste na na rozcestí života a smrti..

Sbírka: Jenom pro Tebe!

Na rozcestí
Světlo na konci tunelu svítí
Za zády mi roste kvítí
Kam jíti rozhodnout se
Květiny na louce a jetel na palouce
Mám od světa odpoutat se?

Temnota mě drtí
Buď za světlem jíti
Atak budu přakonána smrtí
Anebo snad se dále bíti
O to pozemské žití?

Rozhodla jsem se
Budu bojovat
Teď otáčím se
Možná budu ještě milovat…

Nebo již miluji?
Asi si jen budoucnost maluji
Že čekáš na druhém břehu
Já očekávám lásku a něhu,
Ale co ty?
Dokážeš milovati?
Autor Kačennka, 22.06.2009
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, januve, al-pacino, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen jako představa,stačí,tomu věř

27.06.2009 19:05:00 | Radek.oslov.Šafárik

Láska ještě příjde...

23.06.2009 00:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí