Děkuji Vám!

Děkuji Vám!

Anotace: ...

To Vy vážený pane,
zvedl jste můj pohled
do koruny stromů.
To Vy
a já čekám co se stane,
až vrátím se dnes domů
a nebudo to já!
Kdo pozná,
že už nechci sedět v koutě
potichu a smutně,
že rozběhnout se musím nutně
jít poznávat svět.
Že smát se chci
a tančit,
a ne si život probrečet.
To Vy vážený pane
zvedl jste mi pohled
do koruny stromů,
a já možná ani nechci domů
kde mě nikdo nemá rád.
Ale ne,nebudu se bát
a půjdu svému štěstí vstříc.
Co chtěla jsem teď vlastně říct
.. . . . Děkuji Vám!!!!
Autor Zlatičko, 23.06.2009
Přečteno 399x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejfor, Pevya, bobi bobie, Kars, Tanzania, co zivot dal i vzal, al-pacino, WAYWARD, sluníčko sedmitečné, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pro štěstí si musíš dojít, samo nepřijde

05.07.2009 16:56:00 | Kars

pěkné poděkování...ST

23.06.2009 21:58:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí