Prosba nevedomia

Prosba nevedomia

Prepusť ma do rúk smrti,
ó život...
Ak nie som hoden jej lásky
chcem vidieť východ...

Prečo v daždi srdce horí,
prečo,keď nie sme spolu,svoji...

Neverím,že nieje pravá,
neverím,veď je skutočná...

Zomrel som už toľko krát,
nad priepasťou som stál...

A však skôr než mal prísť pád,
jej pohľad mnou prenikal...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.06.2009
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Le ver luisant, Hazentla, Meriel., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je těžké najít tu, jenž bude lásku opětovat...

23.06.2009 11:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí