Skutočný sen

Skutočný sen

Možno je tak jak malo sa stať,
avšak mal som povedať,
jak mám ťa rád...

Možno je tak jak ma byť,
avšak mal som to urobiť,
objať ťa a pohladiť...

Možno že nieje neskoro,
možno že bolo priskoro,
ale dnes určite viem,
že si môj vysnívaný sen...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 23.06.2009
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Elissbeth, Le ver luisant, Hazentla, Mbonita, Meriel., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí