Bolest srdce

Bolest srdce

Anotace: Autor: Srdce bolí však duše trpí

15.6.2009 20:08

Autor: Srdce bolí však duše trpí

Bolest srdce

Jsem venku
parkem se procházím
myšlenky mé plynou
při vzpomínkách
a pohledu natu
rudou růži
jež se halí
v jemném dešti

já procitám
s tupou bolestí
se zakrvenou dlaní

s růží
uprostřed bodlou
jako zradou
na mě způsobenou
jež jsem tolik dal
však srdce své nehlídal
a špatné ho dal

jen pohled
na rudou růži
mi dává šanci žít
i s trny
jež ve mně hnijou
Autor JarekBrnoCz, 23.06.2009
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Tacca, Bíša, carodejka, vapiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky Tvé dobré srdce krášlí
zavaš je příteli krásnou mašlí
poslouchej nádhernou hudbu v éteru
a všechny starosti hoď do sběru.
Láska přichází vždycky s jinou tváří
přeji Ti ať úsměv Tvůj dál září.

23.06.2009 15:21:00 | carodejka

Láska bez trnů... neexistuje...

23.06.2009 15:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí