Zubi

Zubi

Nečistím si zuby
To kvůli tobě
Smrdí mi z huby
tvárím se nevinně
Noc co noc ti skládám básně
Nevaděj mi bolavé dásně
Nepíšu ti o svých křivýh zádech,
ale o zubních kazech
Snesl bych zradu, snesu i nevěrů
Nejhorší jsou však bolestí zubů
Můj zůbář jenom mlží
Zuby mi pořád drží
Do nich nikomu nic není
At si v klidu hnijí
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je.. opravdu originální xD

24.06.2009 13:32:00 | CHoKoLaTeKiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí