Opak

Opak

Anotace: Někdy si myslíme,že to,co máme,je štěstí.Bohužel,většinou zjistíme,že je vše opak...

Nebe usíná....
před mýma očima vidím obraz.
Slunce a zároveň bouřka,
oheň a zároveň voda.

.....opak nás dvou,
Tebe a mne.
Opak procitnutí,života,smrti,
naděje,touhy a lásky.


.....opak něčeho,
proti čemu a zároveň pro co
bojuje Tvá i má duše,
bije Tvé i mé srdce..........
Autor Gabrielle fire, 23.06.2009
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí